Reserveer jouw bubbelchalet

Je kan Winter Op 't Hof vrij bezoeken tijdens de openingsuren. Echter zijn, vooral, onze chalets zeer gegeerd en de plaatsen uiteraard beperkt. Wil je dan ook zeker te zijn van die unieke en warme ervaring, dan kan je jouw plaatsje ook reserveren. 

Een aantal zaken waar we de aandacht willen op vestigen:

Als je jouw reservatie aanvraagt krijg je de bevestiging per mail toegestuurd. Enkel deze bevestiging is geldig en verzekert je van je plaats. In deze bevestigingsmail krijg je ook wat meer informatie omtrent een aantal praktische zaken (coronaregels, parkeren, uur van aankomst, ...)

Telefonische aanvragen en online reservaties de dag zelf worden om praktisch-organisatorische redenen niet in overweging genomen. 

We appreciëren het ten zeerste als je bij het plaatsen van een reservatie ook effectief komt opdagen. Lukt dit om één of andere reden niet, contacteer ons dan gewoon. Omdat we uit ervaring weten dat er al eens mensen gewoon niet komen opdagen zonder verwittigen houden we dit bij en nemen we latere aanvragen op dezelfde naam niet meer serieus. Hoffelijkheid is een basispremisse tijdens Winter Op 't Hof. 

Winter Op 't Hof is er om je samen met jouw bubbel te laten genieten van de sfeer en elkaar. Het hoeft dus niet allemaal te georganiseerd en te strikt te zijn. Echter dienen we in deze periode ook rekening te houden met crowd management en onze maximumcapaciteit. De reservatiemodule helpt ons daar dan in en maakt dat een bezoek alleen maar vlotter zal verlopen. 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Reserveer jouw bubbelchalet

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x